16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αρνητικά όλα τα τεστ στην Μεγαρίδα (pics)

Η Μεγαρίδα αποδεικνύει την υπευθυνότητα της, και έτσι δείχνοντας την κοινωνική της ευαισθησία, ενημέρωσε ότι υποβλήθηκε όλη η ομάδα (παίκτες και μέλη) σε τεστ για κοροναϊο, με όλα να βγαίνουν αρνητικά.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση της, το ίδιο θα συμβεί και την ερχόμενη Τετάρτη (30/9) με επαναληπτικά τέστ.

Αναλυτικά  :

«Αρνητικά όλα τα covid-19 tests της Αντρικής μας ομάδας!
Για άλλη μια φορά δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλο μας, για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε την κοινωνική μας ευαισθησία, για άλλη μια φορά προλαμβάνουμε & όχι αντιδράμε μετά την «ζημιά» & για άλλη μια φορά δεν υπολογίζουμε το οικονομικό κόστος προκειμένου να αισθάνονται ασφάλεια τα παιδιά μας & όλοι όσοι «στέκονται» δίπλα μας.
Απόλυτα εναρμονισμένοι, στο υγειονομικό πρωτόκολλο κ με την συνεχή καθοδήγηση του παθολόγου μας Μάριου Χατζόπουλου προβήκαμε στα covid-19 tests σε ολόκληρη την ανδρική ομάδα (παίκτες & staff) στο Νοσοκομείο Γεννηματά υπό την παρουσία του γιατρού μας, τα οποία φυσικά βγήκαν αρνητικά.
Όμως δεν μένουμε εδώ.
Επαναληπτικό τεστ έχει ήδη προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη 30/9 στο Θριάσειο. Δειγματοληπτικά τεστ έχουν διενεργηθεί αρκετά & θα συνεχίσουν να διενεργούνται όποτε μας το ζητούν οι γιατροί μας.
Επίσης ο έτερος παθολόγος μας Δημήτριος Χατζόπουλος δώρησε 2 θερμόμετρα «πιστόλια» με τα οποία θερμομετρούνται όλοι οι αθλητές μας, όλων των Τμημάτων, πριν την έναρξη της προπόνησης, απολυμαίνονται σχεδόν με ευλάβεια χώροι & υλικό επανειλημμένως & καθημερινώς & το κυριότερο όλο το ιατρικό επιτελείο μας (όχι μόνο οι παθολόγοι αλλά & ο ορθοπεδικός μας Μιχάλης Δαγιακίδης) είναι σχεδόν καθημερινά στο γήπεδο & νουθετούν, προλαμβάνουν & καθοδηγούν αθλητές & προπονητές.
Στην ΝΕΜ δεν παίζουμε με την υγεία, όπως δεν παίζουμε με την σοβαρότητα στην εκμάθηση. Ίσως αυτός είναι & ένας από τους λόγους που οδηγεί, κάποιους ελάχιστους, κακοήθεις να βγάζουν «βρωμίτσες»...
Τα προσπερνάμε όλα με καλή διάθεση & την ευχή να είναι όλος ο κόσμος υγιής & να βγούμε όλοι το συντομότερο δυνατόν καθαροί έξω από το τούνελ της πανδημίας.
Μέχρι τότε εμείς αυτό το μπάσκετ θα πρεσβεύουμε...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ