23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αρνήθηκε να μπει στο παρκέ και δεν ξαναπαίζει στην Εθνική

Στοιχεία απειθαρχίας έδειξε ο Μπρούνο Καμπόκλο και αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας εν όψει της συνέχειας του Americup.

Με έντεκα παίκτες θα συνεχίσει στη διοργάνωση το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, καθώς ο 21χρονος φόργουορντ αρνήθηκε να μπει στο παρκέ για να αγωνιστεί στο δεύτερο δεκάλεπτο του ματς με το Μεξικό όπως του υπέδειξε ο Σέζαρ Μάξιμο Γκουιντέτι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε αμέσως την τιμωρία του, ο μάνατζερ της Εθνικής Ρενάτο Λάμας εισηγήθηκε την αποπομπή του και η Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την ενέκρινε.

«Πρόκειται για πράξη απειθαρχίας. Δεν μπορούμε, ως ομοσπονδία, να επιτρέψουμε σε κανέναν αθλητή να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Εθνικής όταν έχει δείξει τόσο μεγάλη ασέβεια», εξήγησε ο Λάμας, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει εάν η τιμωρία του είναι επ’ αόριστον ή μόνο για το εν λόγω τουρνουά. Για την ιστορία, η Βραζιλία γνώρισε ευρείας έκτασης ήττα με 99-76 από τους Μεξικανούς, με τον Μπρούνο Καμπόκλο να προλαβαίνει να παίξει για 9.21’, με απολογισμό τρεις πόντους με 1/2 βολές και 1/2 δίποντα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ