20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Από το Λαύριο, MVP στο ΤΒΤ (vids+pics)

Οι Κάρμενς Κρου κατέκτησαν τον τίτλο στο «TBT Tournament», κερδίζοντας στον τελικό με 66-60 τους Γκόλντεν Ιγκλς.

Στους αγώνες του τουρνουά με έπαθλο δύο εκατ. δολαρίων, που διεξήχθησαν στο Σικάγο, οι απόφοιτοι του Οχάιο Στέιτ κατέκτησαν την πρώτη θέση έχοντας οδηγό τον Ουίλιαμ Μπιούφορντ, ο οποίος αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης. Ήταν, φυσικά, και μέλος της καλύτερης πεντάδας μαζί με τους Ντουάιτ Μπάικς, Άαρον Κραφτ, Ντι Τζέι Κένεντι και Τζέιλεν Μπάρφορντ. Κορυφαίος GM αναδείχθηκε ο Ντάνιελ Φιτζέρλαντ.

Ο 29χρονος γκαρντ τελείωσε τη σεζόν στο Λαύριο και δεν ήταν ο μόνος που αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Basket League.

Το ίδιο είχαν κάνει, παλαιότερα, και οι συμπαίκτες του Κόρτνεϊ Πίγκραμ (Ηλυσιακός 2014) και Τζον Ντίμπλερ (Πανιώνιος 2011-2012), όπως και ο τζένεραλ μάνατζερ των Κάρμενς Κρου, Σκούνι Πεν (Μακεδονικός 2004, Ολυμπιακός 2006-2007).

Στα ημιτελικά, οι νέοι πρωταθλητές του «TBT Tournament» απέκλεισαν τους Όβερσις Ελίτ, που είχαν κατακτήσει τον τίτλο τα προηγούμενα πέντε χρόνια και στον τελικό έφθασαν στη νίκη με τον Ντέιβιντ Λάιτι να έχει 17π. και εφτά ριμπάουντ και τον Μπιούφορντ 14π., συμπεριλαμβανομένων 2/2 βολών που «κλείδωσαν» την επικράτηση. Από τους ηττημένους, πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Έλτζιν Κουκ με 17π.

https://www.youtube.com/watch?v=_Vq3_mzUDVo

Τα δύο εκατ. δολάρια θα μοιραστούν ανάμεσα στους παίκτες, με τον Ουίλιαμ Μπιούφορντ να προσθέτει στον τραπεζικό λογαριασμό του το ποσό των 200.000 δολαρίων.

https://www.youtube.com/watch?v=GTeyl-0viMI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ