17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Καθάρισε» την πρόκριση ο Τζέιμς (vids)

Αήττητη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Γκρίνσμπορο, στους πρώτους αγώνες της για το στο «TBT Tournament», η ομάδα του Κάιλ Χάινς, στην οποία συμμετέχουν και οι Νικ Καλάθης και Ματ Λοτζέσκι.

Στο τουρνουά με έπαθλο δύο εκατ. δολαρίων, που διεξάγεται στις ΗΠΑ, η Team Hines νίκησε και την CP3, με 73-68, κι εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά, τα οποία θα διεξαχθούν στο Σικάγο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν και πάλι ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος πέτυχε τους τελευταίους οκτώ πόντους, μεταξύ των οποίων και το νικητήριο καλάθι.

«Σταμάτησε» στους 23π., με τον Αϊζάια Μάιλς να τελειώνει με 15π. με 5/5 τρίποντα και έξι ριμπάουντ, τον Καλάθη με 8π., πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, το Λοτζέσκι με 3π. και τον Μπράιαντ Ντάνστον με 12π. Ο Χάινς σκόραρε 6π. και πήρε και πέντε ριμπάουντ.

Από τους ηττημένους, που είχαν στην άκρη του πάγκου τους τον Κρις Πολ, πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Νέιτ Μέισον με 23π. και άλλους 16π. με τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ είχε ο Ντιάντε Μπάλντγουιν.

https://www.youtube.com/watch?v=clUjpQ8-h80



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ