25.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Από τον Ηρακλή στη Ζιέλονα Γκόρα ο Μπόουλιν (pic)

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Σκάιλερ Μπόουλιν, καθώς μετά την αποχώρησή του από τον Ηρακλή υπέγραψε με την πολωνική Ζιέλονα Γκόρα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αμερικανός γκαρντ σκεφτόταν έντονα το τελευταίο διάστημα να αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον Ηρακλή και οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας ήταν αυτό που ξεχείλισε το... ποτήρι, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει τον σύλλογο ύστερα από κάποιους μήνες συνεργασίας.

Η επόμενη ομάδα στην καριέρα του βρέθηκε και αυτή είναι η Ζιέλονα Γκόρα, η οποία συμμετέχει στη VTB League και πρόσφατα παραχώρησε τον... καυτό Γκάμπριελ Λούντμπεργκ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Μπόουλιν δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα φέτος στον Ηρακλή και μέτρησε μόλις 8.8 πόντους και 4.4 ασίστ κατά μέσο όρο στη Basket League.

O Aμερικανός παίκτης μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του δήλωσε για την νέα πρόκληση της καριέρας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στη Ζιελόνα Γκόρα. Η φετινή χρονιά είναι πολύ καλή για την ομάδα και ανυπομονώ να μπω κι εγώ σε αυτήν. Θα δουλέψω σκληρά για να δώσω ό,τι μπορώ στο σύλλογο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ