17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Από αθλητής…φυσιοθεραπευτής ο Μητσάκης

Ο Γιάννης Μητσάκης έχει πίσω του μια σπουδαία καριέρα στα γήπεδα των Εθνικών κατηγοριών, αλλά όπως ανακοίνωσε το Στρατώνι, στην ομάδα την οποία αγωνίζονταν πέρυσι, θα αφήσει τα παρκέ για να βοηθήσει την ομάδα ως...φυσιοθεραπευτής!

Ο 36χρονος βραχύσωμος γκαρντ ήταν εκ των καλύτερων της ομάδας της Χαλκιδικής στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τον Μάιο, έχοντας 7,9 πόντους ανά παιχνίδι σε 28 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Πευκοχώρι, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, τρεις χρονιές σε ΓΑΣ Αετό με συμμετοχή και στην Α2, Αναγέννηση Φλόγα, Δόξα Λευκάδας, Πιερικός Αρχέλαος, Ξάνθη, Μακεδονικός, Αιγινιακός, Κομοτηνή και Ξυλόκαστρο. Αν ο Μητσάκης αποχωρήσει από την ενεργό δράση δεν έχει αποσαφηνιστεί, με το μόνο δεδομένο να είναι ότι θα βοηθάει την ομάδα της Χαλκιδικής ως φυσιοθεραπευτής.

Αναλυτικά :

Ο Σ.Α. Στρατωνιου ευχαριστεί τον αθλητή Γιάννη Μητσακη για την προσφορά του στην ομάδα μας, παράλληλα όμως αρχίζει νέα συνεργασία μαζί του αφού ο Γιάννης θα είναι ο φυσιοθεραπευτης που θα φροντίζει για την αποκατάσταση των αθλητών μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και σε αυτό το νέο ξεκίνημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ