27.7 C
Athens
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Απόρθητα φρούρια… (pics+vids)

Οι τέσσερις γηπεδούχοι νίκησαν στα ισάριθμα παιχνίδια για τη δεύτερη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, αποδεικνύοντας ότι οι έδρες παίζουν τον δικό τους ρόλο στη διοργάνωση.

Στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πρώτο, ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να νικήσει δύσκολα μετά από μία συγκλονιστική «μάχη» την Μπαρτσελόνα με 90-82. Κορυφαίοι για τους θριαμβευτές οι Μπιέλιτσα και Ρότσεστι με 23 και 22 πόντους αντίστοιχα. Θυμηθείτε την αναμέτρηση ΕΔΩ.

Στα περίχωρα της Μόσχας, η Χίμκι ήταν ανώτερη σε ολόκληρο τον αγώνα από τη Ζαλγκίρις και κατάφερε να διπλασιάσει τις επιτυχίες της επικρατώντας 85-77. Ο Τόμας Ρόμπινσον με 19 πόντους και δέκα ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος της αναμέτρησης που μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ.

Το 2Χ2 έκανε και ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, καθώς έκαμψε την αντίσταση της Μάλαγα με 80-75 και ζευγάρωσε τις νίκες του στην Ευρωλίγκα, έστω κι αν δεν έπαιξε εντυπωσιακό μπάσκετ. Θυμηθείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, η πρωταθλήτρια Ισπανίας Βαλένθια ήταν σαφώς καλύτερη από την Αναντολού Εφές την οποία και υπέταξε εντός έδρας με... Θυμηθείτε την αναμέτρηση ΕΔΩ.

Δείτε εικόνες και βίντεο απ' όλες τις αποψινές αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ