31.6 C
Athens
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Ρότσεστι και Μπιέλιτσα… προσγείωσαν την Μπάρτσα (pics+vid)

Ένας ψυχωμένος Ερυθρός Αστέρας υποχρέωσε την Μπαρτσελόνα στην πρώτη της φετινή ήττα με 90-82, χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Τέιλορ Ρότσεστι και του Μίλκο Μπιέλιτσα.

Οι πρωταθλητές Σερβίας κατάφεραν να ρίξουν νοκ-άουτ τους Καταλανούς, έχοντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Μάλιστα αυτή ήταν η παρθενική φετινή νίκη της ομάδας του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς στη διοργάνωση, ενώ το συγκρότημα του Σίτο Αλόνσο γεύτηκε για πρώτη φορά την πικρή γεύση της ήττας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» για περίπου 35' έκαναν... κουμάντο στο παρκέ του «Αλεκσάνταρ Νίκολιτς Χολ». Ωστόσο το 70-59 στο 33' δεν έπεισε τους «μπλαουγκράνα» να το βάλουν κάτω. Μάλιστα με καλάθι του Άνταμ Χάνγκα 2'47'' πριν το φινάλε, η Μπάρτσα προσπέρασε με 80-79. Όμως ένα επιμέρους 11-2 με προσωπικά καλάθια των Ρότσεστι και Μπιέλιτσα έδωσε στους Σέρβους μία πολύ μεγάλη νίκη.

Οι... ήρωες: Το δίδυμο των Μίλκο Μπιέλιτσα και Τέιλορ Ρότσεστι ήταν όλα τα λεφτά για τους θριαμβευτές οι οποίοι πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη στην ιστορία τους κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο βετεράνος φόργουορντ κατάφερε με 23 πόντους να βάλει στα... καλάθια τους αντιπάλους του. Από την άλλη, ο Αμερικανός γκαρντ πρόσθεσε 22 πόντους κι επτά ασίστ, πραγματοποιώντας μία γεμάτη εμφάνιση. Για τους ηττημένους, ο Ερτέλ προσπάθησε με 14 πόντους κι έντεκα ασίστ, αλλά δεν πήρε τις απαιτούμενες βοήθειες.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Τα μόλις έξι λάθη των γηπεδούχων αποδείχτηκαν καθοριστικά για την έκβαση της αναμέτρησης. Ακόμα και όταν οι Καταλανοί πλησίασαν, η ομάδα του Αλιμπίγεβιτς δεν έχασε την ψυχραιμία της και κατόρθωσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Μπορείτε να δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Δείτε εικόνες και βίντεο από την αναμέτρηση...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ