19.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Απόλλων Πατρών: Το «ευχαριστώ» και το κάλεσμα στον κόσμο για Παναθηναϊκό

Ο Απόλλων Πατρών παλεύει για την παραμονή του στην Basket League και η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον κόσμο που στήριξε την ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Παράλληλα καλεί όλους τους φίλους του συλλόγου στον εντός έδρας αγώνα της προσεχούς Κυριακής (12/3, 17.00) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με πίστη, ζέση και θέληση ο φίλαθλος κόσμος του Απόλλωνα στήριξε σε ακόμη ένα, εκτός έδρας, παιχνίδι την ομάδα μας, αποδεικνύοντας την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Όλον αυτόν τον κόσμο που διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό του Απόλλωνα, στηρίζοντάς τον στις καλές και στις κακές του στιγμές, επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια η Διοίκηση της ΚΑΕ, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η ομάδα με την ένθερμη υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου θα καταστεί και πάλι ανταγωνιστική και πρωταγωνίστρια.

Η απογοήτευση της ήττας αντικαθίσταται πολύ γρήγορα με το πείσμα για τη νίκη για αυτό και σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που ο Απόλλων CARNA δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στην Basket League η παρουσία και στήριξη του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμη για τη συνέχεια. Μία συνέχεια που πρέπει να βρει τον κόσμο του Απόλλωνα και την ομάδα μας ενωμένους σαν μία «γροθιά» προκειμένου να αλλάξει η αρνητική ψυχολογία και να αναστραφεί το κλίμα».

Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

«Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League 2016-2017 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας CARNA και τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/03, 17.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr στο link: https://www.viva.gr/tickets/sports/apollon-patras-carna-eisitiria-agonon-16-17/ ή στο εικονίδιο στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας να στηρίξει την ομάδα σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι διαμορφώνονται ως εξής:
ΚΕΡΚΙΔΑ Α’: 20 ευρώ
ΚΕΡΚΙΔΑ Β’+Γ’+Δ: 15 ευρώ
ΜΑΘΗΤΙΚΑ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ: 10 ευρώ

Οι ώρες που θα λειτουργούν τα γραφεία του Συλλόγου μέχρι την ημέρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι οι εξής:

Πέμπτη: 09.00-15.00 και 18.00-20.30
Παρασκευή: 09.00 – 20.00
Σαββατο: 09:00 – 15:00
Κυριακή: 10:00 – μέχρι άνοιγμα εκδοτηρίων.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την κάρτα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ για την άμεση εξυπηρέτησή τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ