19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απόλλων Καλαμαριάς: Πήρε Μαραβέγια και Σιακαβάρα, καρέ ανανεώσεων

Το «χτίσιμο» του Απόλλωνα Καλαμαριάς εν όψει της νέας χρονιάς και της συμμετοχής του στην Α2 Γυναικών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Οι Μαριάνθη Δαιμονάκου, Έλενα Μιχαηλίδου, Σταματία Διαμαντοπούλου και Σοφία Αντωνιάδου έκαναν την αρχή και ακολούθησαν οι Αγγελική Μαραβέγια και Μαρίνα Σιακαβάρα που συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους με την κοκκινόμαυρη φανέλα, οι Ναταλία Φράγκου, Ιωάννα Σακκά, Ινώ Τσαπόγα και Ηλιάνα Γιαντζακλίδου οι οποίες επέκτειναν για ακόμα ένα χρόνο τη συνεργασία τους και οι νεαρές Κατερίνα Μάγνη και Γαβριέλα Σένκα που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής.

Η ανακοίνωση: «Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Αγγελική Μαραβέγια. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει όλους τους στόχους της ομάδας μας.

Δήλωση της Αγγελικής: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την οικογένειά μου και την ομάδα μου, τον Αστέρα Καβάλας, που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, τις συμπαίκτριές μου και τον προπονητή μου Δημήτρη Αϊβαζίδη που με βοήθησαν να φθάσω έως εδώ. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Χρήστο Γκογκάκη που πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα του. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια με υγεία, πολλές επιτυχίες και να συνεισφέρω κι εγώ στην ομάδα, ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας".

Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Μαρίνα Σιακαβάρα. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει όλους τους στόχους της ομάδας μας.

Δήλωση της Μαρίνας: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρονιά, με πολλούς αγώνες και επιτυχίες. Ευχαριστώ θερμά το σύλλογο".

Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια Ναταλία Φράγκου. Της ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει όλους τους στόχους της ομάδας μας.

Δήλωση της Ναταλίας: "Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον Απόλλωνα και ανυπομονώ να ξαναμπούμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς, να δουλέψουμε όλοι μαζί στο ευχάριστο κλίμα της ομάδας μετά τις αναπόφευκτες διακοπές της προηγούμενης μπασκετικής χρονιάς. Ελπίζουμε φέτος να πάνε όλα καλά και να μην αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε την περσινή δυσάρεστη καραντίνα, που συνεπάγεται με αποχή από το μπάσκετ. Καλή αρχή σε όλους, σε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς!".

Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια Ιωάννα Σακκά. Της ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει όλους τους στόχους της ομάδας μας.

Δήλωση της Ιωάννας: "Είναι τιμή μου που αποτελώ και φέτος μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους κι εύχομαι μια υγιή, ομαλή αγωνιστική χρονιά!".

Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια Ινώ Τσαπόγα. Της ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει όλους τους στόχους της ομάδας μας.

Δήλωση της Ινώς: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ και φέτος με τα χρώματα του Απόλλωνα και ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο προπονητής στο πρόσωπό μου. Αν και η περσινή χρονιά δεν μας άφησε να εκπληρώσουμε τους αγωνιστικούς μας στόχους, ελπίζω σε μια γεμάτη σεζόν και ανυπομονώ να δουλέψω με την ομάδα μου και να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα".

Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτριά Ηλιάνα Γιαντζακλίδου. Της ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει όλους τους στόχους της ομάδας μας.

Δήλωση της Ηλιάνας: "Είμαι πολύ χαρούμενη που για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια θα είμαι μέλος του Απόλλωνα Καλαμαριάς και εύχομαι η πανδημία να μην μας ξαναεμποδίσει να επιστρέψουμε στο παρκέ και να αγωνιστούμε".

Πιστοί στις αρχές και την φιλοσοφία του συλλόγου μας για τη δημιουργία βάσης αθλητριών που θα προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και θα δημιουργήσουν την ομάδα του μέλλοντος στο τμήμα Γυναικών ανακοινώνουμε την ένταξη δύο αθλητριών μας, τις Μάγνη Κατερίνα και Γαβριέλα Σένκα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ