21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απόλλων Καλαμαριάς: Τριπλή ανανέωση

Ο Απόλλων Καλαμαριάς συνεχίζει και «χτίζει» το ρόστερ του εν όψει της καινούριας χρονιάς και της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Μετά την απόκτηση της Μαριάνθης Δαιμονάκου οι Θεσσαλονικιές ανακοίνωσαν πως ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τρεις παίκτριές τους, την Έλενα Μιχαηλίδου, τη Σταματία Διαμαντοπούλου και τη Σοφία Αντωνιάδου.

Η ανακοίνωση: «Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια Έλενα Μιχαηλίδου. Η Έλενα την περίοδο αυτή συμμετέχει σε τουρνουά στην Αρμενία με την Εθνική Νέων Γυναικών και με μεγάλη συνεισφορά στις δύο νίκες που πέτυχε η Εθνικής μας με αντιπάλους την Αλβανία και Ελβετία. Της ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει όλους τους στόχους της ομάδας μας.

Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια Σταματία Διαμαντοπούλου. Της ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει όλους τους στόχους της ομάδας μας.

Δήλωση της Σταματίας: "Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μία χρόνια θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εύχομαι να έχουμε μια καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς".

Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια Σοφία Αντωνιάδου. Της ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει όλους τους στόχους της ομάδας μας.

Δήλωση της Σοφίας: "Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνέχεια της συνεργασίας μας με τον Απόλλωνα και ανυπομονώ να ξαναμπούμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς, να δουλέψουμε όλοι μαζί στο ευχάριστο κλίμα της ομάδας μετά τις αναπόφευκτες διακοπές της προηγούμενης μπασκετικής χρονιάς. Καλή αρχή σε όλους, σε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς"».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ