25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Απόλλωνας Πάτρας: Ο Βετούλας άνοιξε την πόρτα της εξόδου (vid)

  Ο Απόλλωνας έμεινε σε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στον χθεσινό του αγώνα στη Ρόδο, μεταμορφώθηκε προς το χειρότερο στο δεύτερο γνωρίζοντας τελικά την ήττα από τον Κολοσσό και ο Νίκος Βετούλας με τις  δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα ουσιαστικά προανήγγειλε κάποια πράγματα που είχαν αρχίσει από καιρό να φαίνονται. 

«Υπάρχουν κάποια παιδιά που δε μπορούν να μας βοηθήσουν» ήταν η φράση... εξελίξεων του Ελληνα προπονητή ο οποίος έχει ήδη βγει στην αγορά και αναζητά λύσεις για τις πρώτες αντικαταστάσεις. Μια απλή ματιά σε προτιμήσεις, χρόνους και επιδόσεις παικτών στη μέχρι τώρα παρουσία του Απόλλωνα στα δύο ματς του πρωταθλήματος, μπορούν να οδηγήσουν σε κάποια συμπεράσματα, μάλλον χωρίς μεγάλο ρίσκο.

Ο Τζέρεμι ΜακΛάφλιν δεν έχει πάρει ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής μέχρι τώρα, ενώ ο Ρομπερτ Μποντγκόμερι μετά από 19 «φτωχά» σε επιδόσεις λεπτά στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό, χθες ήταν εκτός 12άδας.  Ενας φόργουορντ κι ένας σέντερ, λοιπόν, μάλλον είναι οι πρώτοι στόχοι αναζήτησης χωρίς φυσικά να είναι και εύκολο αυτή την εποχή να βρεθούν ευκαιρίες. Γι' αυτό και ο Βετούλας είπε διπλωματικά ότι θα προσπαθήσουν να τους βελτιώσουν στην πορεία, αλλά όλα συνηγορούν προς ειλημμένες αποφάσεις αλλαγών στο ρόστερ του Απόλλωνα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ