22.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Απόλλωνας Πάτρας: Κοντά και στον Τσαλμπούρη! (vid)

Ο Απόλλωνας Πάτρας προχωράει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό και όπως φαίνεται για τον ελληνικό κορμό ο Νίκος Βετούλας έχει ξεκάθαρες προτεραιότητες. Θέλει παίκτες που και να έχουν σημαντικές παραστάσεις από τη Basket League, αλλά και να μην τους λείπει το κίνητρο.

Μετά τον Νίκο Δίπλαρο με τον οποίο έχει επιτευχθεί συμφωνία, έρχεται και ο Γιώργος Τσαλμπούρης για να αρχίσει να θωρακίζεται η γραμμή των ψηλών. Οπως αποκάλυψε το pelop.gr ο πανύψηλος 25χρονος σέντερ, αφήνει τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ με τον οποίο έκανε πέρυσι μια γεμάτη χρονιά και κατηφορίζει προς την Πάτρα για λογαριασμό του Απόλλωνα.

Ο Τσαλμπούρης είχε στο περασμένο πρωτάθλημα 18 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ με 5,67 πόντους μ.ο. και 1,78 ριμπάουντ με 48,15% στα δίποντα, 37,84% στα τρίποντα και 61,54% στις βολές μένοντας στο παρκέ 14'.36''. Πριν πάει στον ΠΑΟΚ, η επαγγελματική καριέρα του Τσαλμπούρη ο οποίος είχε αναδειχθεί μπασκετικά από τον Πιερικό ήταν μεταξύ της ΑΕΚ και του Κολοσσού όπου είχε παίξει δύο φορές σαν δανεικός.

Ο Βετούλας έχει καταλήξει και στον πρώτο ξένο του για την ερχόμενη περίοδο, τον αμερικανό περιφερειακό σκόρερ Ορλάντο Κόουλμαν.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ