17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απόλλωνας Πάτρας: Κάνει δικό του τον σκόρερ Κόουλμαν (vid)

Ο Απόλλωνας έχει πρώτο και κύριο μέλημα την κατάθεση πλήρους φακέλου στον ΕΣΑΚΕ για να αδειοδοτηθεί για τη συμμετοχή του στη Basket League, αλλά ο Νίκος Βετούλας πρέπει να χτίσει σταδιακά και μια ομάδα για να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία. Αυτό και κάνει ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος έχοντας πείσει τον Νίκο Δίπλαρο να παίξει μπάσκετ στην πόλη του και στον Απόλλωνα, προχωράει και στην επιλογή των ξένων.

Ο Ορλάντο Κόουλμαν (Olrando Coleman) είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία και στο να αποτελέσει τον πρώτο ξένο των πατρινών στη νέα τους εποχή στα μεγάλα σαλόνια. Ο 29χρονος αμερικανός γκαρντ / φόργουορντ, έχει ύψος 1,96, είναι ικανότατος σκόρερ, αλλά δεν υστερεί και πιο δυναμικούς τομείς του παιχνιδιού όπως το ριμπάουντ.

Οπως έγραψε χθες το pelop.gr που είχε αποκαλύψει το θέμα, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Ουγγαρίας με 24,6 πόντους ανά αγώνα της Auto Jaszbereny είναι έτοιμος να έρθει στα μέρη. Ο Κόουλμαν είχε και 7,2 ριμπάουντ σε κάθε ματς και ο Βετούλας φαίνεται ότι επιλέγει ένα... πολυεργαλείο για τη μηχανή του.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ