17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Απόδραση με Τζούκιτς για Μπάκεν (pics)

Οι Μπάκεν Μπέαρς έκαναν το... «5 στα 5» για τους πρώτους αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, κερδίζοντας με 61-59 στην έδρα της Σαρλερουά, με το λέι απ του Τζούκιτς στα 28" να τους δίνει το προβάδισμα.

Καμία έδρα στους πρώτους αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου του Basketball Champions League δεν έμεινε όρθια! Για αυτό φρόντισαν (και) οι Μπάκεν Μπέαρς, οι οποίοι σε ένα σπουδαίο σε εξέλιξη παιχνίδι στο Σαρλερουά, κέρδισαν την ομώνυμη ομάδα με 61-59. Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα από τη Δανία πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών, αν και φυσικά η κατάσταση είναι αναστρέψιμη για τους Βέλγους.

Δράστης της τελευταίας στιγμής ήταν ο Ντάρκο Τζούκιτς. Ο ίδιος, με λέι απ του στα 28" πριν από τη λήξη της αναμέτρησης διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τη Σαρλερουά να έχει έντονα παράπονα για τον τρόπο, που ισοφαρίστηκε σε 59-59. Συγκεκριμένα, με 1:35 να απομένουν για την εκπνοή, ο Νιλς Μάρνεγκραβ έκλεψε την μπάλα από τον Μισέλ Ντιουφ, για να τρέξει στον αιφνιδιασμό, αλλά ο τελευταίος έπεσε στο παρκέ, για να κερδίσει ένα αντιαθλητικό φάουλ, που τελικά θα ήταν... όλα τα λεφτά για την Μπάκεν.

Ο Ντιουφ και ο Τζούκιτς, πάντως, ήταν και οι πρώτοι σκόρερ των νικητών με 11 πόντους, με τον πρώτο να προσθέτει και εννέα ριμπάουντ. Οι 13 πόντοι με πέντε ασίστ του Άλεξ Λιμπέρ δε θα ήταν αρκετοί για τους γηπεδούχους.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Οι πρώτοι αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου του BCL:

Τρίτη 25/9:

Λέφσκι-Καρχού 88-93
Νίζνι-Άρης 63-65
Τορούν-Εστουδιάντες 60-68
Γκρόνινγκεν-Φρίμπουρ 67-72
Καντού-Άντβερπ 76-84

Τετάρτη 26/9:

Σαρλερουά-Μπάκεν Μπέαρς 59-61

Οι επαναληπτικοί αγώνες:

Πέμπτη 27/9:

Εστουδιάντες-Τορούν

Παρασκευή 28/9:

Καρχού-Λέφσκι
Άρης-Νίζνι
Φρίμπουρ-Γκρόνινγκεν

Σάββατο 29/9:

Μπάκεν Μπέαρς-Σαρλερουά

Κυριακή 30/9:

Άντβερπ-Καντού



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ