23.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Απρόοπτο με Τζόουνς

Ένα σοβαρό "πονοκέφαλο" απέκτησε εντελώς απρόσμενα και αιφνιδιαστικά ο Βαγγέλης Αγγέλου λίγο πριν από τον πρώτο αγώνα του Άρη με την Ντιναμό Τιφλίδας για τα προκριματικά του Basketball Champions League. Ο αγώνας αυτός θα γίνει την Πέμπτη στην πρωτεύουσα της Γεωργίας και ο προπονητής των "κιτρίνων" δεν ξέρει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Λάκι Τζόουνς!

Λίγο πριν τελειώσει η τελευταία προπόνηση που έκανε ο Άρης επί ελληνικού εδάφους ενόψει αυτής της αναμέτρησης, ο Τζόουνς τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι και φάνηκε να πονά στο σημείο όπου βρίσκεται ο αχίλλειος τένοντας! Φυσικά, θα υποβληθεί άμεσα σε ιατρικές εξετάσεις από τον γιατρό Νίκο Κουκουλιά, ο οποίος θα αποφανθεί για τη σοβαρότητα της κατάστασης και για το αν θα μπορέσει να ταξιδέψει ο Αμερικανός στην Τιφλίδα ή όχι.

Ένας ακόμα παίκτης του Άρη, ο Γκάρι Μακ Γκι, δεν μετείχε στην τελευταία προπόνηση, καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όμως αυτός θα ταξιδέψει στη Γεωργία.

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί την Τετάρτη (19/09, 09:40) το πρωί για την Τιφλίδα με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη. Στην πρωτεύουσα της Γεωργίας αναμένεται να φτάσει νωρίς το απόγευμα (16:25 τοπική ώρα). Στις 20:00 το βράδυ (ώρα Γεωργίας), η ομάδα μας θα προπονηθεί στο γήπεδο «Tbilisi Sports Palace», χωρητικότητας περίπου 10.000 θεατών, που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Πέμπτης (20/09) . 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ