24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποχαιρέτησε το Περιστέρι ο Μπουρούσης!

«Σάρκα και οστά» πήρε η φημολογούμενη αποχώρηση των τελευταίων ωρών γύρω από το όνομα του Γιάννη Μπουρούση, με το Περιστέρι να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον Καρδιτσιώτη σέντερ.

Όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το Basketa.gr, ο πολύπειρος σέντερ είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα των δυτικών προαστίων για λόγους υγείας, καθώς η ταλαιπωρημένη μέση του δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί στο επιθυμητό βαθμό.

Οι άνθρωποι του Περιστερίου δεν κατάφεραν να του αλλάξουν την γνώμη και έκαναν γνωστό ότι ο Γιάννης Μπουρούσης πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας.

«Προσωπικοί λόγοι που δεν μπορούσαν εύκολα και άμεσα να ξεπεραστούν με οδήγησαν στην απόφαση να σταματήσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Περιστέρι. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το σύλλογο για την εμπιστοσύνη τους και την συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα» ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιάννη Μπουρούση.

Ο διάδοχος του Έλληνα παίκτη έχει βρεθεί ήδη, με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να ετοιμάζει την «βαλίτσα» του και να αποχωρεί από τον Ηρακλή, ώστε να υπογράψει με την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Ο Γιάννης Μπουρούσης προστέθηκε μεσούσης της σεζόν στο Περιστέρι και πρόλαβε να αγωνιστεί σε 10 αγώνες στη Basket League, σημειώνοντας 7.4 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ