17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αποχαιρέτησε ο Μορέιρα, πάει Μπολόνια

Δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ ο Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος μάλιστα αποχαιρέτησε τα μέλη της ομάδας μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (04/01).

Οι δρόμοι του 27χρονου σέντερ και των Θεσσαλονικιών χωρίζουν, με τον πρώτο να μετακομίζει στην Ιταλία προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια, με την οποία υπάρχει ήδη συμφωνία. Ο Αγκολέζος είχε φέτος, με το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου, κατά μέσο όρο 9π. και 5,7 ριμπάουντ στην Basket League και 11,9π. και 6 ριμπάουντ στο Basketball Champions League. Την περίπτωσή του εξέτασαν και οι Μπανταλόνα και Μάλαγα, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, αλλά τον κέρδισαν οι Μπολονέζοι.

Όσον αφορά στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για την εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον Κολοσσό Ρόδου, το Σάββατο (05/01, 15.15) στο Βενετόκλειο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League, συνεχίζεται μετ’ εμποδίων στο κλειστό της Πυλαίας. Ο Ντάριους Γκάρετ μάλιστα, που την Πέμπτη (03/01) δεν ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα παρά έκανε ατομικό, όπως άλλωστε και ο Φιλ Γκος, δεν αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή για το «σμαραγδένιο νησί», λόγω ίωσης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ