23.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αποχαιρέτησε με νίκη την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

Με νίκη αποχαιρέτησε ο ΠΑΟΚ την ευρωπαϊκή του διαδρομή στο BCL, υποδεχόμενος την Βόννη (που είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκρησή της) στο "Paok Sports Arena" για τη 14η αγωνιστική και επικρατώντας με 103-84.

Ένα ματς αδιάφορο μεν για τον ΠΑΟΚ, στο οποίο πήγε όμως με προπονητές τους Στάθη Νερατζάκη και Μπάμπη Καραϊσκο, μετά την παραίτηση του Κώστα Χαραλαμπίδη.

Σε υψηλό τέμπο και σκοράρισμα κινήθηκε το παιχνίδι εξ'αρχής. Η Βόννη ήλεγχε καλύτερα το ματς και έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 9 πόντους (28-19). Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τη διαφορά στο +12 (48-36), αλλά σε εκείνο το σημείο, ο ΠΑΟΚ έτρεξε ένα σερί 11-0 και μείωσε στον πόντο, 48-47, πριν κατευθυνθεί στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Οι γηπεδούχοι, ανεβάζοντας τα ποσοστά τους στα μακρινά σουτ, πήραν τα ηνία στο σκοράρισμα, ξεφεύγοντας μέχρι και με 8 πόντους (59-51) και μπήκε στην τελική ευθεία στο +5, 72-67.

Όλα είχαν πάρει το δρόμο τους για τον "Δικέφαλο του Βορρά" που έφτασε αισίως στην νίκη, παίρνοντας αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια που τον περιμένει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

TΡΙΠΟΝΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: Η διαφορά που έκρινε την αναμέτρηση ήταν η ευστοχία έξω από τα 6.75. Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το ματς με 14/24, την ώρα που η Βόννη έμεινε στα 9/28.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ, ο Σάνον Σόρτερ με 23, ακολούθησαν ΆΑρον Μπεστ και Άνταμ Σμιθ με 18 και 15 αντίστοιχα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ