17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Απορίες… οργής από τον Προμηθέα στο Αγρίνιο

Με εντάσεις ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων στο Αγρίνο. Οχι μεταξύ των πρωταγωνιστών, αφού με την λήξη του ντέρμπι Πανιώνιου - Προμηθέα οι νεαροί παίκτες αντάλλαξαν συγχαρητήρια και ευχές, όπως και πρέπει να γίνεται, όμως, οι άνθρωποι του Προμηθέα δεν έκρυβαν την έντονη δυσφορία τους.

Στο στόχαστρο ήταν ο διαιτητής Ζαχαρής, στον οποίος καταλόγιζαν μια συνολική συμπεριφορά που δεν έχει θέση σε αγώνα αυτών των ηλικιών και που προκάλεσε την οργή των μεγαλύτερων που... καταλάβαιναν. Τα διαιτητικά λάθη οι Πατρινοί τα θεωρούν μέρος του παιχνιδιού, πάντα προσπαθώντας να είναι καλοπροαίρετοι παρότι όπως έλεγαν και στο αντρικό πρωτάθλημα πολλές φορές έχουν καταλάβει πράγματα που δεν τους άρεσαν.

Σε παιδιά, όμως, επίδειξη δύναμης όπως καταλόγιζαν στον Θεσσαλό διαιτητή, την θεωρούν ανεπίτρεπτη και ότι πρέπει να γίνει αντικέιμενο προβληματισμού για τους αρμόδιους. Θεωρούν την τελευταία φάση του αγώνα, που έκρινε και το αποτέλεσμα (στο βίντεο μπορείτε να την δείτε μετά το 2.14.00) ως την πλέον ενδεικτική, όμως όχι μοναδική αφού σε όλη την διάρκεια του αγώνα συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο.

 

https://www.youtube.com/watch?v=p91v1dtDHo4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ