22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Απομακρύνθηκα με την αιτιολογία ότι δεν επικοινωνώ με τους διαιτητές» (pics)

Ο Θεόφιλος Μπεκές αποτελεί παρελθόν από τον Μανδραϊκό, με τον ίδιο να καταθέτει την δική του άποψη μέσω της προσωπικής του σελίδας.

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως κλήθηκε στο συμβούλιο της ομάδας με την διοίκηση της ομάδας της Μάνδρας να του καταθέτει την πρόταση να συνεχίσει από άλλο πόστο, με την αιτιολογία ότι δεν επικοινωνεί με τους διαιτητές.

Αναλυτικά έγραψε :

«Σεβόμενος την δουλειά μου και προς αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτω τα εξής: 
Κλήθηκα σε συμβούλιο της ομάδας μου στο οποίο μου έγινε η εξής πρόταση:
"να συνεχίσω στην ομάδα από άλλο πόστο αφήνοντας τη θέση του πρώτου προπονητή στον βοηθό μου Ηλία Στρατικόπουλο, με την αιτιολογία ότι δεν επικοινωνώ με σωστό τρόπο με τους διαιτητές και η ομάδα παρουσιάζει κακή εικόνα τις τελευταίες αγωνιστικές".
Αρνούμενος την πρόταση αποχώρησα. Τα τελευταία κακά αποτελέσματα της ομάδας στην οποία εργάζομαι με ζήλο δύο χρόνια μας έχουν όλους στεναχωρήσει αλλά δεν έχω μάθει να τα παρατάω στα δύσκολα. Η απομάκρυνση μου από τη θέση του προπονητή δεν ήταν επιλογή μου. Εύχομαι στην Μάνδρα και στους πρώην συνεργάτες μου καλή επιτυχία».

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του Μανδραϊκού : «Αποχαιρετάμε ένα κομμάτι του εαυτού μας στο πρόσωπο του Θεόφιλου Μπεκέ

Ο Μανδραϊκός βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από δυο υπέροχα χρόνια δεν θα πορευτεί πλέον με τον Θεόφιλο Μπεκέ, με τον έμπειρο τεχνικό να υποβάλει την παραίτηση του και αυτή να γίνεται δεκτή.

Ο Θεόφιλος Μπεκές ήταν ο άνθρωπος που μας μύησε στα μυστικά του μπάσκετ, καθώς μαζί του πορευτήκαμε στα πρώτα μας βήματα στην Β' Εθνική, και η πόρτα του συλλόγου θα είναι για πάντα ανοιχτή για τον ίδιο, καθώς τον θεωρούμε κομμάτι του εαυτού μας.

Για τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές αναλαμβάνουν από κοινού ο Ηλίας Στρατικόπουλος με τον Γιάννη Κρητικό»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ