16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αναλαμβάνει την Μάνδρα ο Κούστενης, τέλος ο Καλογήρου (pic)

Μετά από μια αρκετά καλή πορεία στο Παγκράτι, ο Τζίμης Κουστένης αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον, και να επιμείνει δυτικά...

Έτσι, μετά τον Πανελευσινιακό στον οποία εργάστηκε όταν βρισκόταν στην Α1, ο Περιστεριώτης τεχνικός συμφώνησε με τον Μανδραϊκό, του οποίου θα ηγηθεί των προσπαθειών τη νέα σεζόν, έχοντας δώσει τα χέρια, και θα αποτελέσει την διάδοχη κατάσταση του Λευτέρη Καλογήρου. Ο Κουστένης ξεκίνησε την περσινή σεζόν στον Αρκαδικό, για να αποχωρήσει αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Νάσου Χούμπαυλη. Σε αυτή την πορεία μπόρεσε να κρατήσει το Παγκράτι στην κατηγορία, και πλέον βάζει πλώρη μια καινούργια πρόκληση, έχοντας μαζί και αυτή του Φίλιππου Περιστερίου στην Α' ΕΣΚΑ.

Επίσης ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας με τον Λευτέρη Καλογήρου, τον οποίο ο Μανδραϊκός ευχαρίστησε για την προσφορά του :

Η διοίκηση του Γ.Σ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την μη ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Λευτέρη Καλογήρου.Ο Λευτέρης ανέλαβε την ομάδα μας σε πολύ δύσκολη καμπή 4 αγωνιστικές πριν το τέλος και με τον χαρακτήρα και την ικανοτήτα του κατάφερε να αλλάξει προς το καλύτερο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ