22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Απίστευτος χαμός με Έρικ! (vid+pic)

Σύρραξη υπήρξε στην «Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu», με τον Μάικλ Έρικ να καβγαδίζει με τον Εντέρ Αρσλάν και... να του φέρνει την μπάλα στο πρόσωπο, ενώ αμέσως μετά έδωσε κουτουλιά στον Μετίν Τουρέν.

Απίστευτα πράγματα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη και την έδρα της Νταρουσάφακα, με έναν άλλοτε... δικό μας να είναι αρνητικός πρωταγωνιστής. Στα 2.55 για τη λήξη του αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ, ο πρώην σέντερ της ΑΕΚ και του Πανελευσινιακού, Μάικλ Έρικ, είχε έναν έντονο διάλογο με τον Εντέρ Αρσλάν και η κατάσταση δεν άργησε να εκτραχυνθεί.

Συγκεκριμένα, ο Νιγηριανός «άσος» έφερε την μπάλα στο πρόσωπο του Τούρκου γκαρντ, ενώ στη συνέχεια... περιέλαβε και τον Μετίν Τουρέν, ρίχνοντάς του... κουτουλιά, μιας και ο τελευταίος επιχείρησε να υπερασπιστεί το συμπαίκτη του. Τα ακόμη χειρότερα, πάντως, αποφεύχθηκαν σε αυτή τη σύρραξη, με αρκετούς να δείχνουν ψυχραιμία να «σβήνουν την φωτιά». 

Το αποτέλεσμα, ήταν η Νταρουσάφακα να χρεωθεί αφενός με φάουλ και δύο βολές για ό,τι συνέβη στην φάση, αφετέρου με άλλες τέσσερις βολές για δύο αντιαθλητικά που χρεώθηκαν για τον καβγά στον Έρικ. Στο σύνολο... έξι βολές και μπάλα για την Τουρκ Τέλεκομ, αν και το φινάλε τη βρήκε θριαμβεύτρια με 94-87, σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Ο ψηλός της, μάλιστα, ζήτησε λίγο αργότερα δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ