16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Απέσυρε την υποψηφιότητά της από το BCL η Βέχτα»

Mία ομάδα που κάνει συνεχώς βήματα μπροστά και έχει κάνει αισθητή την παρουσία της τα τελευταία χρόνια στο BCL είναι έτοιμη να χάσει η διοργανώτρια αρχή με τη Ράστα Βέχτα όπως όλα δείχνουν να αποσύρει την υποψηφιότητά της για την επόμενη σεζόν.

Το BCL προσθέτει συνεχώς ομάδες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλά φαίνεται ότι θα έχει και απώλειες την επόμενη σεζόν με τη Ράστα Βέχτα να αλλάζει γνώμη. Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα η Ράστα Βέχτα η οποία αντιμετώπισε την περσινή σεζόν την ΑΕΚ, δεν πρόκειται να δώσει το παρών στη διοργάνωση της επόμενης σεζόν βάζοντας χαμηλά τον πήχη.

Ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση δεν διευκρινίζεται όμως πολύ πιθανόν οι οικονομικές συνέπειες της πανδημίας να προκάλεσαν σοβαρό πλήγμα με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται σε θέση να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις. Όμως δεν φαίνεται να ψάχνει για πολύ το BCL τον αντικαταστάτη της, καθώς στη συνέχεια του ίδιου δημοσιεύματος αναφέρεται ότι η Όλντενμπουργκ, η οποία δείχνει πολύ καλό πρόσωπο στην τελική φάση του γερμανικού πρωταθλήματος, θα πάρει τη θέση της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ