15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Απάντηση Ζάρα στον Βετούλα: «Με τη διαφορά στους 10…» (vid)

Συνήθως η νίκη έχει πολλούς πατεράδες και αυτή που σημείωσε η Λάρισα επί του Απόλλωνα δεν αποτέλεσε την εξαίρεση. Ένας από αυτούς ασφαλώς ήταν ο Θόδωρος Ζάρας που «έγραψε» κρίσιμα σουτ που «ψαλίδισαν» τις ελπίδες των γηπεδούχων όταν εκείνοι επιχειρούσαν την επιστροφή.

 


Με αυτό το δεδομένο θα ήταν άδικο να μείνει κανείς στην παρουσία των νεοφερμένων Μούντι και Μάριτς: «Οι προσθήκες μας βοήθησαν πολύ, αλλά να μην αδικήσουμε κανένα παιδί. Δουλέψαμε πολύ αυτές τις ημέρες, ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Κάναμε μια καλή αρχή σήμερα και θέλουμε να συνεχίσουμε θετικά και το νέο χρόνο» είπε ο Ζάρας μιλώντας στην ΕΡΤ.

 


Για τη Λάρισα σημαντική ήταν η δουλειά στην άμυνα πάνω στον Δίπλαρο και τον Τσαλμπούρη: «Είναι δύο παιδιά που γνωρίζαμε τις δυνατότητές τους. Είχαμε ένα πλάνο που το ακολουθήσαμε, παίξαμε δυνατά και με ψυχή και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

 


Δεν συμμερίστηκε πάντως τα παράπονα που εξέφρασε… πλαγίως ο Βετούλας: «Για τη διαιτησία και το σχόλιο του Νίκου Βετούλα: «Οι διαιτητές είναι άνθρωποι. Είναι φυσιολογικό να γίνουν λάθη, αλλά γίνεται άθελά τους. Με τη διαφορά στους δέκα πόντους δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο η διαιτησία».

 


Όσο για τη συνέχεια: «Είμαστε συνηθισμένοι στις διακοπές, μπορεί να κάνουμε και 15 μέρες να παίξουμε».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ