19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ανυπομονεί για Ολυμπιακό ο Χίλιαρντ (vid)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ταξιδέψει αύριο στην Βιτόρια για μία από τις δυσκολότερες αναμετρήσεις της χρονιάς στην Ευρωλίγκα: Απέναντι στην Μπασκόνια στην «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα». Μια ομάδα που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, η οποία έχει τεράστιο κίνητρο με το φάιναλ φορ να φιλοξενείται στη δική της πόλη και σε μια έδρα που είναι από τις πιο θορυβώδεις της διοργάνωσης.

Ο Νταρούν Χίλιαρντ, ο οποίος εντυπωσίασε απέναντι στην Φουενλαμπράδα με 24 πόντους σε 17’35’’ (3/3 2π, 5/7 3π) ανυπομονεί για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την Ευρωλίγκα: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή στο πρόσωπο του Ντέιβιντ Μπλατ. Θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και ελπίζω οι φίλοι της ομάδας μας να είναι εδώ, δίπλα μας για να το παρακολουθήσουν. Ανυπομονώ να τους δω και να δω κι εγώ πως στηρίζουν την ομάδα, εδώ στην Φερνάντο Μπουέσα Αρένα σε έναν αγώνα Ευρωλίγκας. Θα βγούμε στο παρκέ με μεγάλη ενέργεια και ελπίζω ο κόσμος από την πλευρά του να φέρει τον ίδιο βαθμό ενέργειας».

*Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Τετάρτη (17/10) στις 21.45 για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στην πρώτη «διπλή» εβδομάδα της διοργάνωσης. H Μπασκόνια προέρχεται από νίκη 50 (!) πόντων (60-110) εκτός έδρας επί της Φουενλαμπράδα

ACB Photo / E. Cobos



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ