31.7 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ανυπομονεί για Άρη ο Μακ Γκι (vid)

Ενθουσιασμένος εμφανίζεται ο Γκάρι Μακ Γκι για τη μεταγραφή του στον Άρη. Το μήνυμά του στους φιλάθλους των Θεσσαλονικιών.

Τη χαρά του για τη μετακίνησή του από την Κύμη στο συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου επανέλαβε ο 29χρονος σέντερ, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ και απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών του, πριν επιστρέψει στη χώρα μας για να ενσωματωθεί στη νέα ομάδα του, τρίτη στην Basket League μετά τον Κολοσσό Ρόδου (2015-2016) και τους Ευβοιώτες πέρυσι. Ο Γκάρι Μακ Γκι έχει ήδη στο μυαλό του τον Άρη και, μάλιστα, έστειλε μέσω βίντεο και μήνυμα στους φιλάθλους.

«Γεια σου, Άρη, είμαι ο Γκάρι Μακ Γκι. Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ ένα από τα καινούρια μέλη της ομάδας. Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα και να βοηθήσω το σύλλογο να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ σε μια τόσο ιστορική ομάδα με τέτοιους φιλάθλους και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα πανηγυρίζετε και για εμένα. Πάμε, Άρη!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός στο ακόλουθο βίντεο…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ