22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: Στο πλευρό των πυρόπληκτων (pic)

Τη στήριξή τους στον ελληνικό λαό, που δοκιμάζεται έντονα από τα μέτωπα πυρκαγιάς που έχουν ξεσπάσει στη χώρα το τελευταίο διάστημα, ανακοίνωσαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης που αγωνίζονται στους Μιλγουόκι Μπακς, ο Κώστας της Βιλερμπάν και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μούρθια εξέφρασαν με το δικό τους τρόπο τη συμπαράστασή της στους πυρόπληκτους Έλληνες. Όπως γνωστοποίησε ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών», μέσω Instagram, αποφάσισαν από κοινού να δώσουν το 50% των εσόδων από το ηλεκτρονικό κατάστημά τους σε όλους όσοι επλήγησαν από τις πρόσφατες φωτιές σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο.

Το e-shop των αδερφών Αντετοκούνμπο ονομάζεται «Antetokounbros Shop-We are all Bros». «Το 50% των εσόδων από το e-shop θα γίνουν δωρεά σε εκείνους που επλήγησαν από τις φωτιές στην Ελλάδα», έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα stories του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μήνυμα που συνοδευόταν από τη φράση/σλόγκαν του ηλεκτρονικού καταστήματός τους: «Είμαστε όλοι αδέρφια».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ