16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές ΝΒΑ (pics)

Ως πρωταθλητές ΝΒΑ επέστρεψαν στη χώρα μας ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, το μεσημέρι της Κυριακής (01/08).

Οι δύο Έλληνες διεθνείς των Μιλγουόκι Μπακς κατέκτησαν τον τίτλο φέτος στο «μαγικό κόσμο» κι επέστρεψαν στην Αθήνα έχοντας στα χέρια τους το βαρύτιμο τρόπαιο, όπως είχε προαναγγείλει ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ («Ερχόμαστε και φέρνουμε το κύπελλο»). Η άφιξή τους στην Ελλάδα άργησε για λίγες ημέρες, καθώς ο 29χρονος φόργουορντ είχε μπει σε καραντίνα λόγω κορονοϊού. Με το που βγήκε από την απομόνωση τα αδέρφια Αντετοκούνμπο πήραν το δρόμο της επιστροφής κι έφθασαν με χαμόγελα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τους υποδέχθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο θα παραχωρήσουν και συνέντευξη Τύπου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», την οποία θα σας μεταφέρουμε μέσω του Basketa.gr. Μπορείτε να τη δείτε και σε βίντεο, μέσω της ΕΡΤ2.

Μαζί τους είναι ο μάνατζερ Άλεξ Σαράτσης, καθώς και ο υπεύθυνος Τύπου των Μιλγουόκι Μπακς, Νικ Μονρό, όχι όμως και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο, ο οποίος παρέμεινε στις ΗΠΑ για να πάρει μέρος στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας με τους Σακραμέντο Κινγκς. H μητέρα τους, Βερόνικα, επίσης τους συνόδευσε στο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ