20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: Ο Μπακογιάννης στα γυρίσματα της ταινίας (pics)

Η ταινία «Greek Freak», με θέμα τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του Γιάννη Αντετοκούνμπο γυρίζεται μεταξύ άλλων στα Σεπόλια και στο γήπεδο του Τρίτωνα, το οποίο έχει μετατραπεί σε κινηματογραφικό σετ για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Εκεί βρέθηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

Ο κ. Μπακογιάννης ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους της ελληνικής εταιρείας που έχει αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής, συνομίλησε με τον Αμερικανό παραγωγό της Disney και τον σκηνοθέτη και επαναβεβαίωσε την πρόθεση του Δήμου της Αθήνας να παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση στην υλοποίηση της παραγωγής.

Η ταινία «Greek Freak», ξεκίνησε τα γυρίσματα αμέσως μετά το Πάσχα και να αναμένεται να τα ολοκληρώσει προς τα τέλη Ιουνίου.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γυριστεί μέχρι τώρα στην Ελλάδα, με ύψος δαπάνης που θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Απασχολεί 200 Έλληνες μέλη συνεργείου, εκατοντάδες βοηθητικούς ηθοποιούς και εξυπηρετείται από το «Athens Film Office», συνεισφέροντας σημαντικά στην οικονομική ζωή της πόλης που αρχίζει να ανακάμπτει από την πανδημία.

Αποτελεί επίσης την πρώτη από μια σειρά μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών που θα χρησιμοποιήσουν τις τοποθεσίες της Αθήνας για τα γυρίσματά τους, όπως η δεύτερη σεζόν της «Τεχεράνης», η νέα ταινία του David Cronenberg και δύο επεισόδια της σειράς «Jack Ryan».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ