19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αντετοκούνμπο: “Θέλω το τρίποντο από πολλές γωνίες, να φαίνεται πως έβαλα… τέσσερα!” (vids)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει πλάκα αρκετές φορές με τους ανθρώπους των social media του ΝΒΑ, αλλά και των Μιλγουόκι Μπακς. Αυτή τη φορά το αίτημά του ήταν λίγο πιο... ιδιαίτερο. Ζήτησε λοιπόν όταν σουτάρει ένα εύστοχο τρίποντο, να το τραβάνε από διαφορετικές γωνίες, ώστε να φαίνεται πως έβαλε... τέσσερα και όχι ένα!

"Κάνετε πολύ καλά δουλειά στα καρφώματά μου, αλλά θέλω να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο και όταν ευστοχώ σε τρίποντο. Να το κάνετε να φαίνεται ωραίο. Ανεβάστε το από διαφορετικές γωνίες, για να μοιάζει σαν να έβαλα τέσσερα, οκ; Και για να νομίζουν οι άλλοι ότι μπορώ να σουτάρω καλά πλέον".

Ο Greek Freak με αυτά του τα λόγια φαίνεται πως έπεισε την ομάδα των social media των πρωταθλητών του ΝΒΑ. Αυτό που μένει τώρα είναι να πείσει και την ομάδα της ... στατιστικής, ώστε να του "χρεώνουν" κι εκεί αντί για ένα τρίποντο... τέσσερα... Ή έστω δύο!

Τα καλά νέα για τον Αντετοκούνμπο πάντως ήταν πως επέστρεψε στις προπονήσεις. Γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του, ένιωσε καλά και πλέον τα "ελάφια" περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσει το κορμί του και θα έχει ενοχλήσεις. Έπαιξε πρώτη φορά πάντως για φέτος 5 εναντίον 5. Το ίδιο ισχύει για τους Τζρου Χολιντέι και Κρις Μίντλετον που είχαν επιπλέον άδεια εξαιτίας του γεμάτου καλοκαιριού που είχαν με την Εθνική των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου έφτασαν ως το πρώτο σκαλί του βάθρου.

Τα ακόμη καλύτερα νέα, αυτά που τον κάνουν να χαμογελούν περισσότερο έχουν τα κάνουν με το γιο του Λίαμ, ο οποίος δείχνει έτοιμος να πατήσει... παρκέ! Πήγε στο γήπεδο και ξεκάθαρα προτίμησε από τη μαμά Μαράια, τον μπαμπά Γιάννη, φορώντας το φορμάκι του Μιλγουόκι Μπακς, έτοιμος να παίξει μπάσκετ!

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ