20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: Θέλει περισσότερους followers (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να κλέψει την παράσταση στη media day των Μιλγουόκι Μπακς με το "καλημέρα". Μόλις είδε πως βρίσκεται στο στόχαστρο του βίντεο των social media του nba.com, ζήτησε να τον κάνουν tag σε instagram, facebook, twitter, tik-tok και ότι άλλο υπάρχει. Όταν του είπαν πως έχει ήδη αρκετούς followers και παίρνει αρκετά like, απάντησε πως θέλει ακόμη περισσότερους! Ήταν το πρώτο μέρος, γιατί υπήρχε και δεύτερο στο οποίο ο Greek Freak έδωσε... ρέστα...

 

Ο Αντετοκούνμπο μίλησε και για το ταξίδι στο οποίο πήγε στο τρόπαιο του πρωταθλητή ΝΒΑ, φτάνοντας ως την Ελλάδα και την Ακρόπολη.

Αναλυτικά όσα είπε: "Δεν έχω κάποιο αστείο να σας πω. Και θα σας πω γιατί. Όταν τα έλεγα, οι σεζόν δεν πήγαιναν καλά. Πέρυσι δεν είπα και πήραμε το πρωτάθλημα. Οπότε δεν έχει αστείο φέτος. Αισθάνομαι καλά, κάνω τη θεραπεία μου, προσέχω το σώμα μου. Είμαι καλά, αν όμως πονέσω, θα ακούσω το κορμί μου. Όταν πονάς, το σώμα σου ζητάει προστασία. Δεν νομίζω ότι είναι στιγμή για ρίσκο. Αισθάνομαι καλά σωματικά και πνευματικά για να βρεθώ στο 100%. Δεν ξέρω τι θα συμβεί αύριο, αν όμως αισθάνομαι καλά στο γήπεδο, θα παίξω και στο πέντε εναντίον πέντε.

Μετά από τον τελευταίο αγώνα πήρα το τρόπαιο, το πήρα στο σπίτι μου, δεν κοιμήθηκα. Πήγαμε σε ένα fast food μαζί, το επέστρεψα για την παρέλαση της ομάδας στην Πόλη, αλλά μετά το πήρα μαζί μου στην Ελλάδα.  Το έδειξα στους φίλους μου, το πήγα στον Παρθενώνα, βγάλαμε φωτογραφίες και μετά μου το πήραν. Τώρα δεν το θέλω πια, ανήκει στο παρελθόν".

Ο Αντετοκούνμπο θα ήθελε να έχει μεγαλύτερο χρόνο ξεκούρασης το καλοκαίρι, αλλά καταλαβαίνει πως μειώθηκε για... καλό λόγο, αφού οι Μπακς έφτασαν ως το τέλος της διαδρομής: "Απόλαυσα την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, στο τέλος της ημέρας δεν θα ήμουν σε αυτή τη θέση αν δεν έπαιζα μπάσκετ. Αγαπώ το μπάσκετ και προσπαθώ να περνάω μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορώ.

 Συνειδητοποίησα ότι είμαι άνθρωπος που του αρέσει να ευχαριστεί τον κόσμο. Πρέπει να μαθαίνεις στον εαυτό σου. Θέλω να γίνω καλύτερος. Δεν με ενδιαφέρουν τα τρόπαια, τα βραβεία, με ενδιαφέρει απλά να γίνω καλύτερος διότι αν το καταφέρω, τότε θα έρθουν περισσότερα. Δεν έχω βάρος στην πλάτη μου, ο στόχος είναι να γίνω καλύτερος και ελπίζω τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να κάνουν το ίδιο πράγμα, να βελτιώνονται μέρα με τη μέρα.Βλέποντας τόσο κόσμο χαρούμενο στην παρέλαση με το τρόπαιο, είναι το συναίσθημα που μου δίνει δύναμη για να προσπαθήσω να τα καταφέρω ξανά. Πρέπει να βελτιωθούμε για να ξαναζήσουμε αυτές τις στιγμές. Ίσως σε δύο, ίσως σε τρία χρόνια. Θέλω πάντως να το ξαναζήσω".

Ο Αντετοκούνμπο τόνισε πως έχει εμβολιαστεί και εξήγησε και το γιατί: "Ήθελα να είμαι προστατευμένος εγώ και η οικογένειά μου, γι' αυτό και ναι, είμαι εμβολιασμένος. Πήρα την καλύτερη απόφαση για να είμαι ασφαλής εγώ και τα παιδιά μου. Ποιος ξέρει πως μπορεί να σε επηρεάσει μακροπρόθεσμα, πραγματικά κάνεις ό,τι χρειάζεται για να είσαι εντάξει εσύ και η οικογένειά σου, κάνεις ότι σε βοηθά να αισθάνεσαι πιο άνετα. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να αποφασίσει".

Με το δεύτερο παιδί στο σπίτι άλλαξε και την... άμυνα που έπαιζε στον μεγάλο του γιο: "Μέχρι πρόσφατα παίζαμε άμυνα ζώνης στον Λίαμ, τώρα παίζουμε άμυνα ένας εναντίον ενός! Φυσικά αλλάζω περισσότερες πάνες. Το διασκεδάζω και ελπίζω ότι θα αποκτήσουμε περισσότερα παιδιά. Για την οικογένειά μου μπορώ να κάνω τα πάντα".

Αναφερόμενος στη σεζόν που έρχεται και στις ελεύθερες βολές του τόνισε: "Όλοι θα θέλουν να μας νικήσουν και θα πρέπει να έχουμε φιλοσοφία κυνηγού πλέον. Πρέπει να συνεχίσουμε ως ομάδα και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι το πρωτάθλημα του 2021 και δεν το σκεφτόμαστε. Όπου κι αν πήγα φέτος στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στην Κύπρο, στην ΕΛλάδα, όλοι μιλούν για τους Μπακς. Ήταν κάτι που δεν γινόταν πριν κατακτήσουμε τον τίτλο... Όσο για τις βολές; Θα ήταν ωραίο να είχα 90%. Δεν θα βάλω πίεση στον εαυτό μου. Θέλω να βελτιωθώ σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να βάζω τις βολές. Θα υπάρχουν πολλά μεγάλα ματς στα οποία θα πρέπει να σκοράρω. Θέλω να είμαι ακόμη πιο ενεργός στην άμυνα. Όταν παίζεις πολλά λεπτά, προσπαθείς να επιλέγεις, να χρησιμοποιείς έξυπνα το σώμα και την ενέργειά σου".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ