20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Έχω ανάγκη τον Μίντλετον και τον Χόλιντεϊ» (vid)

Για τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας των Μπακς στην επίτευξη του υπέρτατου στόχου της κατάκτησης του τίτλου στο ΝΒΑ αλλά και τον λόγο που... αγκαλιάζει τους συμπαίκτες του, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου πριν το 6ο παιχνίδι της σειράς των Τελικών μεταξύ των Μιλγουόκι Μπακς και των Φοίνιξ Σανς, που μπορεί να χαρίσει στην ομάδα του Μιλγουόκι τον τίτλο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τον λόγο που οι κάμερες τον πιάνουν να αγκαλιάζει διαρκώς τους συμπαίκτες του. Πάνω σε αυτό, ο Έλληνας σταρ ανέλυσε την σημασία της συλλογικότητας σε αυτήν την προσπάθεια που εν τέλει τον... οδηγεί σε αυτές τις αγκαλίες.

"Δεν έχει υπάρξει κανείς άνθρωπος που το πέρασε όλο αυτό μόνος του και πήρε το πρωτάθλημα. Πρέπει να το κάνετε μαζί. Έχω ανάγκη τον Κρις Μίντλετον, έχω ανάγκη τον Τζρου Χόλιντεϊ, έχω ανάγκη τον Μπρουκ Λόπεζ, τον Μπόμπι Πόρτις και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου να είναι σπουδαίοι" θα τονίσει ο Αντετοκούνμπο.

"Νιώθω ότι το βλέπετε να το κάνω παραπάνω γιατί όλη αυτή η προσπάθεια για να αγωνιστούμε μας οδηγεί να δίνουμε τα πάντα και βλέπεις πόσο κουρασμένοι είναι όλοι μετά το παιχνίδι. Περνάνε την περιπέτεια μαζί σου. Είμαι κουρασμένος, αλλά κοιτάζω δίπλα μου και ο Κρις το ίδιο κουρασμένος, ο Τζρου το ίδιο. Στο τέλος της ημέρας, είναι αδέρφια μου. Θέλω να τους αγκαλιάσω να τους πω ότι θα τα καταφέρουμε και είμαστε κοντά στο τέλος, γι'αυτό τα βλέπετε όλο και περισσότερο στα πλέιοφς αυτά τα στιγμιότυπα. Δεν ισχύει το ίδιο για την κανονική σεζόν, εκεί προσπαθούσα να μείνω μακριά από τον κορονοϊό!" θα καταλήξει αστειευόμενος ο "Greek Freak"

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

https://twitter.com/Bucks/status/1417190656426987520



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ