18.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Ένιωσα υπερήφανος» (vids)

Σαν στο σπίτι του αισθάνθηκε στο «TD Garden» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με 2.000 Έλληνες ομογενείς να στέκονται στο πλευρό του.

Πολλές ελληνικές σημαίες, τσολιάδες και θρακιώτικα συνέθεσαν το τοπίο στη Βοστώνη, στην παραδοσιακή βραδιά που διοργάνωσαν με αφορμή την παρουσία του 22άχρονου γκαρντ/φόργουορντ οι «Κέλτες». «Ήταν 2.000 άτομα εκεί έξω. Παιδιά, γονείς. Είναι απίστευτο! Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξή τους. Ήταν πολύ ωραίο που είδα Ελληνίδα να ερμηνεύει τον Εθνικό Ύμνο. Ένιωσα υπερήφανος. Θέλω να παίξω ακόμα πιο σκληρά μονάχα που βλέπω την ελληνική σημαία στις εξέδρες. To έχουν ξανακάνει στο Σακραμέντο, στο Κλίβελαντ, είναι πολύ ωραίο. Είναι σαν να παίζω στο σπίτι μου», παραδέχθηκε μετά το ματς ο «Greek Freak».

Τα «ελάφια», ωστόσο, δεν μπόρεσαν να περάσουν νικηφόρα από το «TD Garden», με τον Έλληνα διεθνή να εξηγεί τα αίτια της ήττας τους: «Έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς, αλλά νομίζω ότι η προσπάθειά μας ήταν ικανοποιητική. Μείναμε πίσω με 20π. και γυρίσαμε, συνεχίσαμε να παλεύουμε. Είχαμε την επιπλέον προσπάθεια. Πρέπει να παίζεις σκληρά απέναντί τους, γιατί εκείνοι δεν θα σταματήσουν. Είναι καλή ομάδα. Με αυτές τις ομάδες πρέπει να είσαι συνεχώς ανταγωνιστικός. Παίζουν απλό μπάσκετ, μοιράζονται την μπάλα και βρίσκουν ο ένας τον άλλον».

Δείτε, αναλυτικά, όλες τις δηλώσεις του...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ