19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Γαλανόλευκη» η Βοστώνη για Γιάννη (vids+pics)

Στα γαλανόλευκα «ντύθηκε» το «TD Garden», για τον αγώνα των Μπόστον Σέλτικς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ελληνική βραδιά διοργάνωσαν οι «Κέλτες», με αφορμή την παρουσία του 22άχρονου γκαρντ/φόργουορντ στη Βοστώνη. Πολλοί ομογενείς, με σημαίες, έκαναν από νωρίς την εμφάνισή τους κλειστό, ενώ τον εθνικό ύμνο τραγούδησε η Ειρήνη Τορνεσάκη και στο ημίχρονο της αναμέτρησης άνδρες και γυναίκες ντυμένοι με παραδοσιακές στολές χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς. Ο «Greek Freak», από την πλευρά του, αφίχθη στο «TD Garden» με την αποστολή των «ελαφιών» φορώντας γαλάζιο μπλουζάκι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην πρώτη ευκαιρία μετά το ματς, αναφέρθηκε στους πολλούς Έλληνες που βρέθηκαν δίπλα του στη Βοστώνη, ευχαριστώντας τους μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. «Θέλω να ευχαριστήσω τους 2.000 Έλληνες που είδαν απόψε το παιχνίδι και υποστήριξαν εμένα και την ομάδα μου. Μέτρησα δεκαπέντε ελληνικές σημαίες στο παιχνίδι», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Έλληνας διεθνής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ