18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αντεπίθεση και νίκη για την Μπασκόνια (pics, vids)

Βρέθηκε να χάνει, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο βοήθησε την Μπασκόνια να πάρει την εκτός έδρας νίκη από την Γκιπουζκόα με 84-72 για την 25η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ είδε την ομάδα του να επιστρέφει από τα αποδυτήρια για το δεύτερο μισό του αγώνα με ένα επιμέρους 32-17 στην τρίτη περίοδο, παίρνοντας τα ηνία του αγώνα. Ο Ματ Τζάνινγκ με 16 πόντους και 4/7 τρίποντα ήταν ο πρώτος σκόρερ, ο Τορνίκε Σενγκέλια ακολούθησε με 14, ενώ Μπομπουά, Πουαριέ και Γκαρίνο πρόσθεσαν από 11. Καθοριστική ήταν και η παρουσία του Μαρσελίνιο Χουέρτας που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του για να μετρήσει 9 πόντους και 8 ασίστ.

Ο Σουίνγκ με 18 πόντους και επτά ριμπάουντ, ο Κλαρκ με 16 πόντους και πέντε ριμπάουντ και ο Νόρελ με 15 πόντους και 6 ασίστ ήταν από τους κορυφαίους της Γκιπουζκόα που έβαλε δύσκολα στην Μπασκόνια, δύο μέρες μετά την πρόκρισή της στα play offs της Ευρωλίγκας.

*Απόψε διεξάγεται ακόμη η αναμέτρηση ΜόραΜπανκ Ανδόρα-Σαραγόσα, ενώ αύριο θα γίνουν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής. Στη  βαθμολογία προηγείται η Ρεάλ Μαδρίτης με 21-3 και έπεται η Μπασκόνια με 18-7, με έναν αγώνα παραπάνω από τις Μπαρτσελόνα (17-7) και Βαλένθια (16-8).

Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ