14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αντίπαλες για ένα βράδυ Φασούλα – Χριστινάκη

Η Ελεάννα Χριστινάκη ήταν από τις καλύτερες τις Εθνικής Γυναικών στο τελευταίο παράθυρο της FIBA για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021. Η Μαριέλλα Φασούλα ήταν αυτή που σφράγισε την πρόκριση με το "γκολ φάουλ" που σημείωσε. Οι δυο τους πανηγύρισαν μια μεγάλη επιτυχία πριν λίγες μέρες στη Σλοβενία, αλλά απόψε βρέθηκαν αντίπαλες. Η Τενερίφη της Φασούλα φιλοξένησε την Αλ Κάθερες της Χριστινάκη, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 54-48 για την 24η αγωνιστική της Ισπανίας.

Οι δύο Ελληνίδες διεθνείς αγωνίστηκαν λιγότερο ή και πολύ λιγότερο από ότι συνήθως μένουν στο παρκέ, εξαιτίας και της κούρασης από τους δύο αγώνες με την Εθνική Ομάδα. Η Χριστινάκη σε 28' είχε εννέα πόντους και έξι ριμπάουντ, ενώ η Φασούλα σε 9' είχε τέσσερις πόντους και δύο ριμπάουντ.

H Τενερίφη βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 11-12, ενώ η Αλ Κάθερες είναι στην 15η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 6-17. Η ομάδα της Φασούλα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Kutxabank Araski στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ αυτή της Χριστινάκη θα υποδεχθεί την ίδια μέρα τη Βαλένθια για την 25η αγωνιστική του ισπανκού πρωταθλήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ