15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αντάλλαξαν ευχές στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» (pics)

Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να επανέλθουν στην κανονικότητα και μετά την επάνοδό τους στο παρκέ για την έναρξη των προπονήσεών τους έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, τηρώντας την παράδοση.

Η Ελένη Καπογιάννη και οι παίκτριές της, παρουσία μελών της διοίκησης του Ερασιτέχνη, βρέθηκαν στο κλειστό της λεωφόρου Αλεξάνδρας «Παύλος Γιαννακόπουλος» και αντάλλαξαν ευχές με αφορμή την έλευση του 2021. Φυσικά, οι «πράσινες» τήρησαν όλα τα πρωτόκολλα υγείας, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, κι ευχήθηκαν -μετά τις προπονήσεις- να ξεκινήσει άμεσα και το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Η ανακοίνωση: «Την πρωτοχρονιάτική του πίτα στο παρκέ έκοψε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στον ιστορικό χώρο του κλειστού γηπέδου της Λεωφόρου "Παύλος Γιαννακόπουλος". Οι "μαχητικές ψυχές" αντάλλαξαν ευχές μαζί με τη διοίκηση και όλοι και όλες ευελπιστούν για ταχεία επιστροφή στην επίσημη αγωνιστική δράση.

Από πλευράς διοίκησης του συλλόγου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαλακατές, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Βρανόπουλος, ο γενικός αρχηγός Σωτήρης Νίκας, ο διευθυντής του αγωνιστικού Δημήτρης Μιχαλόπουλος και ο τιμ μάνατζερ Μάκης Κουτσονικόλας. Το φλουρί κέρδισε ο δεύτερος βοηθός προπονητή Αντώνης Τορβάς και του δόθηκε ένα συμβολικό ποσό που είχε οριστεί σαν δώρο για τον τυχερό από τη διοίκηση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ