19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πάτησαν ξανά παρκέ στον Παναθηναϊκό (pic)

Το κλειστό της λεωφόρου Αλεξάνδρας «Παύλος Γιαννακόπουλος» άνοιξε και πάλι τις πύλες του και υποδέχθηκε τις παίκτριες του Παναθηναϊκού, για προπονήσεις.

Όπως ορίζει το νέο πρωτόκολλο για την επιστροφή των ομάδων της Α1 Γυναικών στις προπονήσεις, η Ελένη Καπογιάννη και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου των «πρασίνων», οι παίκτριες, καθώς και οι παράγοντες και οι εργαζόμενοι του τμήματος πέρασαν από τα απαραίτητα τεστ για τον ιό COVID-19 και αφού τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά πάτησαν και πάλι παρκέ, μπαίνοντας σε ρυθμό προπόνησης ύστερα από περίπου δύο μήνες αποχής.

Από το «τριφύλλι», με ανακοίνωσή τους, ενημέρωσαν σχετικά: «Γύρισαν στις προπονήσεις και οι "μαχητικές ψυχές" του Παναθηναϊκού και μπήκαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού γηπέδου "Παύλος Γιαννακόπουλος". Οι "πράσινες" ακολούθησαν πλήρως και με μεγάλη σχολαστικότητα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να πατήσουν και πάλι στο παρκέ.

Στην επανέναρξη των προπονήσεων για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού εκτός από την προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη και τις παίκτριές της ήταν ακόμα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Μαλακατές καθώς και ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ