20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ανεβάζει ρυθμούς στο St. Thomas Aquinas ο Βασίλης Τόλιας (vids)

Την ευκαιρία που αναζητούσε από την αρχή της σεζόν βρήκε και άρπαξε ο Βασίλης Τόλιας. Ο 19χρονος διεθνής γκαρντ/φόργουορντ του πανεπιστημίου St. Thomas Aquinas πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνιση του, στη δεύτερη χρονιά του στο αμερικανικό κολέγιο της Division II του NCAA, σκοράροντας 13 πόντους στη νίκη της ομάδας του επί του Mercy με 93-63.

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου ήταν δεύτερος σκόρερ του σχολείου του, στην 7η νίκη των Spartans σε δέκα αγώνες στην East Coast Conference. Ο νεαρός πέτυχε ρεκόρ συμμετοχής στη σεζόν και στα 20 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, εκτός από τους 13 πόντους του με 2/3 δίποντα και 3/4 τρίποντα, πρόσφερε πέντε ριμπάουντ, μία ασίστ αλλά και μπόλικη ενέργεια στην άμυνα.

 

 

Αυτή ήταν η έκτη φετινή εμφάνιση του γιου του παλαίμαχου γκαρντ των Παναθηναϊκού, Εσπέρου Καλλιθέας και Παγκρατίου, Νίκου Τόλια και ως sophomore μετρά μ.ό. 3,7 πόντους σε 7,7 λεπτά παρουσίας, αλλά με 50% στα συνολικά σουτ και 57,1% στα τρίποντα! Ο Βασίλης Τόλιας ανεβάζει ρυθμούς και παραγωγικότητα, καθώς βρίσκει σταδιακά χρόνο στο rotation της ομάδας του.

Μετά τα μ.ό. 3,3 λεπτά σε τέσσερα ματς του Νοεμβρίου, στα δύο παιχνίδια του Δεκεμβρίου καταγράφει 16,5 λεπτά, με 8,5 πόντους ανά αγώνα. Η εξαιρετική εμφάνισή του κόντρα στο Mercy ήταν συνέχεια της καλής παρουσίας στη νίκη με 97-82 επί του Bloomfield, στην οποία είχε τέσσερις πόντους με 2/4 δίποντα, σε 13 λεπτά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ