16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αναστόπουλος: «Η ΟΔΚΕ μοναδική αρμόδια για δηλώσεις ενεργείας διαιτητών»

Σε συνέχεια της απόρριψης του αιτήματος του Παναγιώτη Αναστόπουλου για συμμετοχή του στα σεμινάρια διαιτησίας ενόψει της νέας σεζόν από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής, ο διαιτητής απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας όπου ζητάει την σχετική απόφαση του ΟΔΚΕ για τον αποκλεισμό του.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλους, μαζί με τους διαιτητές Τόμι Σχινά και Αλέξανδρο Ψαριανό, ζήτησαν από τον ΣΕΔΚΑ ενημέρωση σχετικά με τη δήλωση ενέργειάς τους ενόψει της νεάς σεζόν της Basket League. Η χθεσινή (11/8) απάντηση του Συνδέσμου ήταν αρνητική, τονίζοντας στους τρεις διαιτητές ότι τα όρια ηλικίας που έχουν οριστεί από την ΟΔΚΕ και την ΕΟΚ δεν έχουν αλλάξει, και ως εκ τούτου δεν μπορούν να σφυρίξουν τη σεζόν 2020-21.

Το βράδυ της Πέμπτης (12/8), ο έμπειρος διαιτητής απέστειλε επιστολή προς τον ΣΕΔΚΑ που τονίζει ότι αρμόδια για απόρριψη αιτήματος είναι μόνο η ΟΔΚΕ, ζητώντας την σχετική απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η επιστολή του Παναγιώτη Αναστόπουλου:

«Κύριοι, απαντώντας στην από 10/08/21 με αριθμό πρωτοκόλλου 100/102/144 επιστολή σας, παρακαλώ όπως μου αποστείλετε, άμεσα, την κοινοποιηθείσα σε σας απόφαση της ΟΔΚΕ, σύμφωνα με την προσηκουσα διαδικασία, με την οποία δεν έγινε αποδεκτή η δήλωση ενεργείας μου.Όπως γνωρίζετε η ΟΔΚΕ είναι η μόνη αρμόδια, με βάση το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, να δέχεται ή να απορρίπτει δηλώσεις ενεργείας Ελλήνων Διαιτητών Καλαθοσφαιρισης.

Στη διάθεσή σας Π. Αναστοπουλος»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ