21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Διαιτησία: To όριο ηλικίας «τελειώνει» Αναστόπουλο, Σχινά, Ψαριανό (pic)

Με επιστολή του προς τους Παναγιώτη Αναστόπουλο, Χρυσόστομο Σχινά και Αλέξανδρο Ψαριανό, ο ΣΕΔΚΑ ενημέρωσε τους τρεις διαιτητές πως δεν μπορούν να συμμετάσχουν στα σεμινάρια διαιτησίας για τη νέα σεζόν, καθώς δεν έχει αλλάξει το όριο ηλικίας.

Όπως ενημέρωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής τους τρεις διαιτητές, ύστερα από την αίτηση ενέργειας την οποία υπέβαλαν έπειτα από τη μη κλήση του στα σεμινάρια, το όριο των 50 ετών το οποίο ισχύει για τους διαιτητές δεν έχει αλλάξει.

Με βάση λοιπόν αυτό το όριο ηλικίας, το οποίο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού είχε κατ' εξαίρεση επεκταθεί για τους γεννημένους το 1970 διαιτητές και τη σεζόν 2020-21, οι Αναστόπουλος, Σχινάς και Ψαριανός δεν θα μπορέσουν να σφυρίξουν αγώνες στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν. Φυσικά αναμένουμε τις τελικές αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων, και συγκεκριμένα του ΟΔΚΕ και της ΕΟΚ, για την οριστική εξέλιξη του θέματος και τη συμμετοχή ή μη των τριών διαιτητών (αλλά και όσων διαιτητών γενικότερα έχουν υπερβεί το όριο ηλικίας των 50 ετών) στα πρωταθλήματα της σεζόν 2021-22.

Δείτε την επιστολή:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ