20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αναστολή των Εθνικών Πρωταθλημάτων ανακοίνωσε η ΕΟΚ

Σε αναστολή όλων των πρωταθλημάτων για τις επόμενες ημέρες οδηγείται η ΕΟΚ, με το ζήτημα της έξαρσης του κορονοϊού οδηγεί την χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σε όλους τους τομείς.

Συγκεκριμένα, με τα διαρκώς αυξανόμενα «λουκέτα» σε δημοτικά και Εθνικά γυμναστήρια, οι συνθήκες που δημιουργούνται προκαλούν αδυναμία ακόμη και για τις προπονήσεις των ομάδων, αλλά και αμφιβολία για το αν θα μπορούν να διεξαχθούν αγώνες. Έτσι, η Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης οδηγείται σε προσωρινή αναστολή των πρωταθλημάτων, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει εκ νέου επανεξέταση.

Από χθες (10/3) ένας μετά τον άλλον οι Δήμοι σφραγίζουν τα κλειστά γυμναστήρια τους, τα σωματεία ανακοινώνουν αναστολή λειτουργίας των υποδομών τους, με αποτέλεσμα τα δεδομένα να γίνονται ασφυκτικά.

Αναλυτικά :

«Αναστολή των Εθνικών Πρωταθλημάτων Οι εξελίξεις στο σοβαρό θέμα της δημόσιας Υγείας σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις τοπικών φορέων για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων, που δημιουργούν σύγχυση σχετικά με την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, οδηγούν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναστείλει την διεξαγωγή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, δηλαδή πλην της Basket League που διεξάγεται από τον ΕΣΑΚΕ, μέχρι νεωτέρας. Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά, σε επαφή και με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ