16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συνέχεια στις αναβολές, με το Κρόνος – Δούκας

Ούτε στον Άγιο Δημήτριο θα υπάρξει αγωνιστική δράση, καθώς το παιχνίδι της Κυριακής (25/10) ανάμεσα στον Κρόνο και του Δούκα αναβλήθηκε λόγω κρούσματος στους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικά :

«Η ΕΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή του αγώνα Κρόνος Αγίου Δημητρίου – ΑΣΕΔ λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος σε αθλητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Δούκα.

Μόλις έγινε γνωστό ότι παίκτης του τμήματος είναι θετικός στον κορονοϊο, οι ιθύνοντες του Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων ενημέρωσαν άμεσα την αρμόδια αρχή και εκείνη με τη σειρά της προχώρησε στην αναβολή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.  

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (25/10), στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου και μεταφέρθηκε για τις 11 Νοεμβρίου στις 17:00».

«Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος ιού covid 19, στο σωματείο ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ της 25/10/2020 για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας, αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 11/11/2020 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΝΕΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ