19.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ανανέωσαν Γκόβας και Τσουλέας στην Παναχαϊκή, προστέθηκε στο τιμ ο Μενούνος

«Παρών» και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα δηλώνουν οι Θεοδόσης Γκόβας και Δημήτρης Τσουλέας στο ρόστερ της Παναχαϊκής. Οι δυο παίκτες έκαναν τις απαραίτητες συζητήσεις και αφού συμφώνησαν με την ομάδα της Πάτρας θα συνεχίσουν να φοράνε τα «ροσονέρι».

Παράλληλα η  Παναχαϊκή επισημοποίησε και την ανανέωση του τεχνικού τιμ, με τον Θανάση Λιόνα να είναι επικεφαλής για ακόμα μια αγωνιστική σεζόν. Στο προπονητικό σταφ τους οι Πατρινοί πρόσθεσαν τον Νίκο Μενούνο, ο οποίος θα σταθεί στο πλάι του έμπειρου τεχνικού.

Αναλυτικά:

«Η ΠΓΕ γνωστοποιεί επισήμως την παραμονή στο ρόστερ μας του Θεοδόση Γκόβα που παίζει στη θέση του πλέι-μέικερ, αλλά και του Δημήτρη Τσουλέα που αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ.

Οι δυο καλαθοσφαιριστές συμφώνησαν σε όλα για την επέκταση της συνεργασίας τους με την Παναχαϊκή και τους ευχόμαστε τα καλύτερα εν όψει της νέας σεζόν.

Επιπλέον, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και την προσθήκη του Νίκου Μενούνου στο τεχνικό team της ομάδας μας ως βοηθός προπονητή, ο οποίος την περυσινή σεζόν βρέθηκε στο “τιμόνι” του Προφήτη Ηλία.

Όσο για το υπόλοιπο staff μας θα παραμείνει ως έχει. Head coach ο Θανάσης Λιόνας, ο Μιχάλης Δελάρτας ως βοηθός προπονητή και υπεύθυνος για το Scouting, ο Φώτης Κακαλής ως γυμναστής και υπεύθυνος αποκατάστασης ο Μάρκος Μυκωνιάτης».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ