16.7 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε Μιλουτίνοφ η ΤΣΣΚΑ

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι επίσημα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με το ρωσικό συγκρότημα να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 25άχρονος σέντερ, που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ύστερα από πέντε χρόνια, ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στην «ομάδα του στρατού», με ηγεμονικό συμβόλαιο. «Ύστερα από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό είναι καιρός για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου στο μπάσκετ. Στην καριέρα μου μέχρι στιγμής όλες οι αποφάσεις ήταν λίγο-πολύ δύσκολες, αλλά όχι τώρα. Πρόκειται για ένα σύλλογο με μεγάλη παράδοση, έναν πρόεδρο που ζει για την ομάδα, έναν προπονητή που κερδίζει τρόπαια, μια ομάδα με εξαιρετική οργάνωση, που εδρεύει στην όμορφη Μόσχα. Είναι τιμή για εμένα να είμαι παίκτης της ΤΣΣΚΑ, αναγνωρίζω την ευθύνη και τους στόχους που έχει αυτή η ομάδα. Ανυπομονώ για μια νέα αρχή. Θα τα πούμε σύντομα, στη Μόσχα!», ανέφερε σχετικά ο Σέρβος.

Ο προπονητής των Μοσχοβιτών, Δημήτρης Ιτούδης, τόνισε από την πλευρά του: «Παίζοντας σε μια εξαιρετική ομάδα και υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών ο Νίκολα απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας σημείωσε ότι έχει το υψηλότερο κίνητρο να αγωνιστεί για την ΤΣΣΚΑ, να αποδείξει την αξία του και στους φιλάθλους μας. Υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις από εκείνον, αφού παίζει σε μια θέση στην οποία αγωνίστηκαν εξαιρετικοί παίκτες στην ιστορία του συλλόγου. Είναι ενθουσιώδης για την ευκαιρία και την πρόκληση και είμαι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος. Είθε ο Θεός να τον έχει καλά στην υγεία του. Τον περιμένουμε, για να συνεργαστούμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ