21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αναβλήθηκε και το Προμηθέας – ΑΕΚ

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης αλλά και... περιπετειώδους αναβολής ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με την επιτροπή πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ να αποφασίσει ότι δεν θα διεξαχθεί αύριο το παιχνίδι του Προμηθέα με την ΑΕΚ για τη 15η αγωνιστικής της Basket League.


Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ζητήσει από το μεσημέρι την αναβολή λόγω ενός θετικού κρούσματος που υπήρχε στην ομάδα τους, αλλά το αρχικό αίτημα δεν είχε γίνει δεκτό μέχρι να βγουν και τα επαναληπτικά τεστ όλων των μελών. Αυτά έβγαλαν άλλο ένα θετικό και με δεδομένο πλέον ότι υπήρχε ορατός κίνδυνος εξάπλωσης του ιου που μπορεί να μην έχει εκδηλωθεί και σε άλλους, αποφασίστηκε η αναβολή ανεξάρτητα από το ότι το πρωτόκολλο την προβλέπει σε τρία κρούσματα.

Υπήρξε μια κουβέντα για το τι μπορεί να επιφέρει η κατά το δοκούν εφαρμογή του πρωτοκόλλου και τελικά γιατί κάθισαν και το συμφώνησαν αφού ήδη έγιναν δύο οι φορές που δεν τηρήθηκε, μετά το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, αλλά τελικά επικράτησε η αναβολή με τη λογική να μην παρθεί ρίσκο και ξαφνικά βρεθούν δύο ομάδες γεμάτες κρούσματα. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ