16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Πάγωσαν» στην ΑΕΚ και αναμένουν

Με τις... βαλίτσες στο χέρι θα μείνουν κατά πώς φαίνεται στην ΑΕΚ, αφού λίγη ώρα μετά τη συγκέντρωσή τους στο ΟΑΚΑ για να είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν για την Πάτρα, μαθαίνοντας ότι τα πρώτα από τα επαναληπτικά τεστ έβγαιναν το ένα μετά το άλλο αρνητικά, ήρθε και το άσχημο μαντάτο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένα από τα πέντε τελευταία τεστ βρέθηκε θετικό, αφορά σε παίκτη και στις 21.00 θα υπάρξει η συνεδρίαση της επιτροπής πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ για να ληφθεί η οριστική απόφαση για την τύχη του αυριανού αγώνα με τον Προμηθέα.

Το πρωτόκολλο μιλάει μεν για τρία μέλη του αγωνιστικού τμήματος, παίκτες και προπονητή ως προϋπόθεση για αναβολή αγώνα, αλλά πλέον μπαίνει το θέμα της πιθανής διασποράς αφού είναι φανερό ότι στην ΑΕΚ υπάρχει ο ιος και της ανάλογης περίπτωσης που είχε οδηγήσει στην αναβολή του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Το θέμα είναι σε εξέλιξη και λογικά αυτή την ώρα θα στέλνονται τα χαρτιά στον ΕΣΑΚΕ για να υπάρχουν όλα τα δεδομένα με την έναρξης της τηλεδιάσκεψης της επιτροπής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ