18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αναβλήθηκαν τέσσερα παιχνίδια για το Eurocup

Το Eurocup εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από την πανδημία του κορονοϊού και τα θετικά κρούσματα που ανακοινώνουν οι ομάδες.

Όπως την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε ανέβαλε τέσσερα ματς όχι όμως εκείνο του Προμηθέα Πατρών στα Κανάρια Νησιά απέναντι στην Γκραν Κανάρια παρότι η ελληνική ομάδα είχε στις τάξεις της νοσούντες από τον ιό COVID-19, έτσι και τώρα προχώρησε στην αναβολή ισάριθμων αγώνων που ήταν προγραμματισμένο να γίνουν το διήμερο 17-18 Νοεμβρίου για την 7η αγωνιστική.

Κανένα δεν αφορά στον όμιλο του Προμηθέα Πατρών, τον Δ’. Πρόκειται για το Μπανταλόνα-Μπουργκ του Α’ Ομίλου, το Μπούντουτσνοστ-Μπουλόν Μετροπολιτάν του Β’ Ομίλου και τα Ανδόρα-Αντβέρπ και Λιετκαμπέλις-Μονακό από το Γ’ Όμιλο.

Οι αναβολές ζητήθηκαν -κι έγιναν εν συνεχεία αποδεκτές από τη διοργανώτρια αρχή- από την Μπανταλόνα, την Μπούντουτσνοστ, την Ανδόρα και τη Λιετκαμπέλις, οι οποίες λόγω των κρουσμάτων ισχυρίστηκαν πως δεν μπορούν να κατεβάσουν αποστολή με μίνιμουμ οκτώ παίκτες, όπως απαιτείται. Το ίδιο, βέβαια, είχε δηλώσει προ εβδομάδας και η ελληνική ομάδα, η οποία αναγκάστηκε να ταξιδέψει στο Λας Πάλμας με τέσσερις Έφηβους ώστε να συμπληρώσει αποστολή, δέκα παικτών. Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά αν και πάλεψαν έχασαν το ματς, αλλά κέρδισαν τις εντυπώσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ