20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αμύντας : Συνεχίζει για δεύτερη σεζόν ο Γκάτζο

Για δεύτερη φορά θα συνεχίσει στους «πορτοκαλί» ο Τζόι Γκάτζο, αποτελώντας ένα ακόμη μέλος του βασικού κορμού του Αμύντα.

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την ομάδα του Υμηττού, έχοντας 5,8 πόντους και 3,1 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΟ Αμύντας ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Τζόελ Γκάτζο, που θα ενισχύσει την ομάδα του Υμηττού και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο 23χρονος Guard, με ύψος 199 εκατοστών σχολίασε στο amyntas.gr το πως αισθάνεται για την ανανέωση και τη σεζόν που έρχεται: “Χαρούμενος που για ακόμη μία χρόνια θα φοράω τα χρώματα του Αμύντα και που θα έχω δίπλα μου τέτοια παιδιά. Από την άλλη εύχομαι αυτή η χρόνια να μην είναι σαν τις προηγούμενες και να χαρούμε αυτό που κάνουμε και αγαπάμε. Τώρα σαν ομάδα πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε αρκετά όπως φάνηκε και την περασμένη χρονιά. Πιστεύω επίσης πως χρωστάμε στους εαυτούς μας και στο Σύλλογο μία καλή πορεία. Υγεία να έχουμε και με υπομονή θα τα καταφέρουμε όλα!“.

Ο Τζόι με τη φανέλα των “πορτοκαλί” είχε την περασμένη σεζόν σημαντική συμβολή στην καλή τους πορεία. Αναλυτικότερα σε 19 αγώνες, είχε μέσο όρο 5,8 πόντους και 3,1 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ έχοντας, εκτός των άλλων, πολύ καλή εμφάνιση με τη Δάφνη Δαφνίου, στο Αιγάλεω, (71-87) με 17 πόντους και 5 /7 τρίποντα και ρεκόρ καριέρας (21 πόντοι), στην εκτός έδρας νίκη επί του Τρίτωνα (68-78).

Καλή συνέχεια Τζο στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ